Goedkoop eten Leuven Left ornament Right ornament
()

Goedkoop eten Leuven

Goedkoop eten Leuven: in Leuven kan u lekker en goedkoop eten. De stad kent ontzettend veel en gezellige adressen om lekker te eten aan eerlijke prijzen. Je kan genieten van een lekker restaurant, een lekkere lunch in de stad, genieten van snacks of vegetarisch eten of een snelle, maar heerlijke take-away (eten afhalen).

Meeneemgerechten bekijken

Goedkoop eten Leuven – Take Away (afhalen)

goedkoop eten leuvenLeuven zit vol met Take away zaken waar u snel eten kan gaan afhalen. Er zijn verschillende mogelijkheden. Denk maar aan snackbars, frietjes, pizza’s, maar ook restaurants bieden vaak de mogelijkheid om eten af te halen.

Helaas weet nog niet iedereen dit wat jammer is. Het eten van deze restaurants is erg lekker en goedkoop.

Nu is het enkel nog een kwestie voor u om te weten waar u allemaal terecht kan en om uw keuze te maken: Frans, Belgische, Italiaans, Grieks, …

Of eerder op zoek naar simpelere dingen zoals vers brood, gebakjes, olijven?

 

We willen je graag op de hoogte brengen van restaurant “De Blauwe Maan”. Laat je verleiden door chef Johan Gilbert, een topper in het vak die houdt van lekker eten en al eens graag buiten de lijntjes kleurt om zijn fans tevreden te houden.

Maar wist u dat dit gastronomische restaurant ook een afhaalmenu heeft voor mensen die op zoek zijn naar lekker & goedkoop eten, en toch willen genieten van uitzonderlijke ‘restaurant kwaliteit’?

Goedkoop eten Leuven – Meeneemgerechten van resto “De Blauwe Maan”

Zin om bij u thuis of op het werk te genieten van een lekkere verse maaltijd? Wij hebben een speciale kaart samengesteld voor de meeneemgerechten. U kunt deze op voorhand telefonisch bestellen en erna komen ophalen in ons restaurant in centrum Leuven. U vindt op de kaart gerechten als de dagschotel, soep, spaghetti, brood en desserts.

Goedkoop eten Leuven – Traiteur meeneemgerechten

Goedkoop eten Leuven: restaurant De Blauwe Maan verwent u met heerlijk verse meeneemgerechten, broodjes, smakelijke soepen en zalige dessert koekjes voor bij de koffie. Zowel klassiekers uit onze keuken als het beste uit de wereldkeuken worden elke dag met liefde en smaak door onze ervaren chef Johan Gilbert.

Meeneemgerechten bekijken

 

ONS

Adres

 • De Blauwe Maan

  Mechelsestraat 22, 3000 Leuven
  Tel: 016 29 97 47
  E-mail: De Blauwe Maan

ONZE

OPENINGSUREN

 • Maandag: 9:00 - 21:00
 • Dinsdag: 9:00 - 21:00
 • Woensdag: 9:00 - 21:00
 • Donderdag: 9:00 - 21:00
 • Vrijdag: 9:00 - 21:00
 • Zaterdag: 9:00 - 21:00
 • Zondag: Gesloten
SLUIT
CLOSE