Restaurant Haasrode Left ornament Right ornament
()

Restaurant Haasrode

Restaurant Haasrode: op zoek naar dat ene verrassende restaurant Haasrode, in de omgeving van Leuven? Een restaurant met goede, verse producten uit eigen tuin die met liefde bereid zijn en met aandacht voor detail geserveerd worden. Een restaurant waar elke bourgondiër, gastronoom, hobbykok en restaurantliefhebber voor zit te watertanden… Wel, dit soort restaurant hebben we in Leuven, vlakbij Haasrode: restaurant De Blauwe Maan in de Mechelsestraat in centrum Leuven.

Restaurant Haasrode: iemand die Leuven bezocht heeft, zal het aangename karakter van de stad kunnen beamen. Leuvenaars zijn fiere mensen die hun stad aan iedereen willen tonen. En de stad heeft uiteraard meer te bieden dan bier en uitgaan. Leuven is tevens gekend omwille van zijn brasseries en gastronomie.

Online reserveren

Restaurant Haasrode: De Blauwe Maan in Leuven

Restaurant HaasrodeAls u wilt genieten van een aangename en de meest trendy buurt van Leuven, dan moet u in de Mechelsestraat zijn.

Midden in het historisch stadscentrum van Leuven kan u hier mooie winkels, eetgelegenheden en het  beste restaurant van Leuven terugvinden: De Blauwe Maan.

Restaurant Haasrode

Restaurant Haasrode: reeds 12 jaar present in Leuven en uitgegroeid tot een gastronomische sterrenzaak. De chef werkt alleen met bio producten uit eigen moestuin en is een uiterst getalenteerde kok.

Benieuwd naar meer? Bekijk dan het menu van dit fantastische restaurant.

Behalve lekker eten biedt De Blauwe Maan u ook de mogelijkheid om kleinere gerechten à la spaghetti bolognaise of een koningenhapje af te halen voor degene die lekker willen eten maar niet de tijd hebben om zelf iets klaar te maken.

Restaurant Haasrode: mag het eens iets anders zijn?

Restaurant HaasrodeRestaurant Haasrode: chef Johan Gilbert genoot een klassieke opleiding in Hotelschool Ter Duinen, maar heeft oog en neus voor de evolutie in de hedendaagse keuken. Hij verrast met een Frans-Belgische keuken, hij gebruikt bio-producten uit eigen tuin en werkt samen met zorgvuldig geselecteerde leveranciers.

U wordt er  hartelijk onthaald door gastvrouw  Kristie Dehert, zij en haar team stellen alles in het werk opdat de gastronoom op zoek naar nieuwe trends een heerlijk moment doorbrengt. Op de wijnkaart prijkt dan weer een erg uitgebalanceerde selectie Franse, Spaanse en Italiaanse wijnen aan heel eerlijke prijzen, die perfect samengaan met de culinaire pareltjes.

Restaurant Haasrode in Leuven

Een zeventiende eeuws pand in het historisch gedeelte van de stad, een gestileerd interieur en een chef die eens graag buiten de lijntjes kleurt.Hier eet je altijd lekker, vaak origineel, soms gedurfd. Op zoek naar restaurant Haasrode? Aarzel niet en probeer restaurant De Blauwe Maan! Voor elke liefhebben van lekker eten een must. En het ligt vlakbij Haasrode.

Online reserveren

ONS

Adres

 • De Blauwe Maan

  Mechelsestraat 22, 3000 Leuven
  Tel: 016 29 97 47
  E-mail: De Blauwe Maan

ONZE

OPENINGSUREN

 • Maandag: 9:00 - 21:00
 • Dinsdag: 9:00 - 21:00
 • Woensdag: 9:00 - 21:00
 • Donderdag: 9:00 - 21:00
 • Vrijdag: 9:00 - 21:00
 • Zaterdag: 9:00 - 21:00
 • Zondag: Gesloten
SLUIT
CLOSE